Parcelhus har fået nyt tag i Farum

Kronjyllands Tagteknik har lagt nyt tag i Farum

Vi har hos Kronjyllands Tagteknik netop afsluttet endnu et tagprojekt – denne gang i Farum. Det betyder at porteføljen tæller en tilfreds kunde mere, der kan se frem til et nyt tag der holder mange år ud i fremtiden.

Vi har varetaget opgaven fra start til slut som bl.a. omhandlede:

  • Nedtagning af det gamle B7 tag
  • Opretning af spær
  • Monteret spærforstærkninger
  • Monteret undertag
  • Lagt B og C 25 beton tagsten
  • Monteret to styks VELUX vinduer
  • Lavet nye gavle. Fra træ til HardiePlank®

Vi rådgiver dig fra projektets start til slut

Hos Kronjyllands Tagteknik gør vi en ære ud af at yde den bedste rådgivning når du skal vælge nyt tag eller renoveringsløsning til dit tag. Med mange års erfaring i branchen, er vi særdeles kyndige rådgivere inden for renovering af- og lægning af nyt tag.

Er du i tvivl om dit tags tilstand, og om en tagrenovering eller et nyt tag er den rigtige løsning, bør du søge kvalificeret rådgivning. Hos Kronjyllands Tagteknik har vi mange års erfaring med vurdering af tages tilstand og risikoen for utætheder, revnedannelser eller brud på taget.

Betontagsten er nemme at vedligeholde

Et tagstenstag i beton holder i mange år. Normalt siger man, at levetiden på et betontagstenstag er mere end 30 år. Eftersom det holder i så lang tid, betyder det også at taget er slidstærkt. Falmer taget derfor over tid eller angribes af alger, er der rig mulighed for at rense og behandle taget uden at skulle være bekymret for holdbarheden heraf.

Læs mere om tagtyperne her

Tid til nyt tag på boligen?

Er det tid til en udskiftning af dit tag på huset? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Kronjyllands Tagteknik. Vi kommer gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tag eller rådgiver dig i, hvad der er det rette valg af tag for netop dit hus.

Ring til os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

VI HOLDER

Sommerferielukket
i uge 28, 29 og 30.

Ønsker du at rette henvendelse i mellemtiden, så kan vi kontaktes på mail.
Vi bestræber os på at have besvaret alle henvendelser i løbet af uge 31.