Byg Garanti

Byg Garanti

Byg Garanti er en ordning, som medlemmer af Dansk Byggeri er omfattet af – derfor også Kronjyllands Tagteknik ApS. Byg Garanti hjælper private borgere, hvis der er fejl og mangler i arbejdet, som en håndværker har udført. Byg Garanti dækker fejl og mangler på op til 150.000 kr inkl. moms. Det præcise beløb kan blive bestemt af:

  • En kendelse fra Byggeriets Ankenævn
  • En dom
  • En voldgiftafgørelse
  • En sagkyndig vurdering

Hvis dine indsigelser bliver accepteret, bliver en anden af Dansk Byggeris medlemmer sendt ud og udbedre skaderne for det præcise beløb. 

Byg Garanti ordningen er således din sikkerhed for, at eventuelle fejl og skader bliver udbedret, så du står tilbage med et godt stykke håndværk. Vær opmærksom på, at der er visse vilkår, der skal være opfyldt for at Byg Garanti ordningen træder i kraft. Hos Kronjyllands Tagteknik ApS gør vi selvfølgelig vores bedste for at sikre vores kunder. 

Læs mere på byggaranti.dk

byg garanti

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Vi er medlem af Byg Garanti, som er din garanti for godt håndværk. Udover at der er garanti på alt arbejde vi foretager, bestræber vi os også efter at have de mest tilfredse kunder. Det betyder at vi ikke kører før opgaven er løst og du som kunde er tilfreds – Kontakt os i dag for et gratis tilbud.