Om os

KRONJYLLANDS TAGTEKNIK

Tagfirma med +20 års erfaring

Kronjyllands Tagteknik ApS er et tagfirma, som har specialiseret sig i behandling af tag, fliser og facader i over 20 år. Derfor får du håndværkere, som kender både materialer, effektive behandlingsmetoder samt vores kunders behov og forventninger. Denne kombination giver de bedste resultater for vores kunder.

Vores primære formål er at vores kunder er tilfredse og glade for det resultat, vi efterlader dem med. Det bedste resultat, mener vi, at vi får ved at inkludere og rådgive kunden gennem hele processen. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser hverken på regningen eller resultatet, når du har hyret os.

Vores opgaver

Hos Kronjyllands Tagteknik ApS er vi specialister i algebehandling, rensning og imprægnering af tag, facader og fliser. Over tiden vil dine facader, fliser og tag blive mærket af slid fra vejret og fra alger. Vi er dine oplagte samarbejdspartnere, hvis dit hjem eller firma er kommet til at se falmet og trist ud til at få bygningen til at stå helt skarp igen.

Men vi er meget mere end facader, tage og fliser. Vi udfører:

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Vi er behjælpelige med et bredt udvalg af tag-, maler- og fliseopgaver. 
Vi bestræber os på at have de mest tilfredse kunder og kører ikke før opgaven er løst. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.