Facaderenovering

Professionel facaderenovering

Står du overfor et større projekt, hvor din facade skal renoveres, så kan vi hos Kronjyllands Tagteknik stå for renovationsprojektet. 

Din facades tilstand har stor indflydelse på dit indeklima. Så hvis der er skader på din facade, så påvirkes luften inde i dit hus. Samtidig kan skader på facaden brede sig, fugt kan slippe ind og brede sig i dit murværk. 

Når du vælger Kronjyllands Tagteknik, som din partner til facaderenovering, så får du et professionelt stykke arbejde, hvor alle dele af arbejdet udføres af specialister.

Facaden har stor betydning for husets indeklima

Facaden på dit hus er vigtig for, at du har et godt indeklima inde i huset. Din facade, uanset om den er af beton eller murværk, kan optage fugt fra luften, og når det regner. En fugtig facade er dårligere til at isolere dit hus, hvilket betyder at det vil være et større varmetab end med en tør facade.

Derudover kan fugten sprede sig, så der dannes grobund for skadelig skimmelsvamp i husets konstruktion. Det er desuden med til at forkorte levetiden for din facade og dermed husets konstruktion.

Kronjyllands Tagteknik er specialister i at få din facade til at stå flot som ny, uanset om du har en beton-, stål- eller murværksfacade.