Maler

Kronjyllands Tagteknik – Professionelt malerarbejde

Malerarbejde er en af de håndværksopgaver, som mange forsøger sig med selv. Der er dog nogle ting, der er sværere at male end andre. Har du en hvid væg indenfor, som skal have en farve, så kan mange selv få et fint resultat af malerarbejdet.

De fleste andre dele af huset kræver dog mere malerteknik end de flade vægge. Kronjyllands Tagteknik kan hjælpe dig med:

Få den flotte finish med professionelt malerarbejde

Hos Kronjyllands Tagteknik ønsker vi at give dig den bedste oplevelse med dit projekt. Står du derfor med et renovationsprojekt, hvor malerarbejde vil give den sidste finish, så inkluderer vi gerne malerarbejde i vores tilbud.

Hvis du har besluttet dig for at få renset din facade, kan afskalning på vinduer og døre pludselig ses tydeligt op imod den flotte facade. Lad os sørge for at få hele dit hus til at stå flot.

Ligeledes kan der komme et falmet tag frem fra under en voldsom algevækst på dit tag efter en tagrensning. I så fald kan vi give dit tag en gang tagmaling, så det står helt skarpt.  

Før efter maling af sommerhus
Slibning af vinduer

Maling af vinduer

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd, så varetager vi hos Kronjyllands Tagteknik gerne dine maleropgaver.

Læs mere
Maling af dør

Maling af døre

Vi giver dine gamle døre nyt liv. Vi opfrisker dem ved professionelt udført malerarbejde, hvilket giver det flotteste resultat.

Læs mere
Maling af lofter billede

Maling af lofter

Vi maler alle typer lofter. Vi gør udelukkende brug af kvalitetsmaling der holder, så du er sikret et flot og langtidsholdbart resultat.

Læs mere

Kronjyllands Tagteknik - Landsdækkende malerentreprise

Hos Kronjyllands Tagteknik udfører vi malerentreprise. Malerentreprise er komplette malerprojekter, hvor samme maler står for hele opgaven. Det kan for eksempel være:

  • Maling af hele huset indvendigt og udvendigt
  • Maling af projektbyggeri
  • Maling af erhvervsbyggeri

Vi udfører malerentreprise med professionel rådgivning, hvor vi rådgiver omkring materialer, behandlingsmetoder og farvevalg. Vi har erfaring med både indendørs og udendørs malerarbejde.

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde

Vores primære formål er at levere et stykke arbejde, som du er tilfreds med. Det gælder uanset, om du er privatperson, som gerne vil have malet dit hus, om du er erhvervsdrivende, som vil have din butik eller kontorbygning malet, eller om du er bygherre med et større byggeprojekt, der skal stå indflytningsklar til nye beboere.

Kronjyllands tagteknik udfører malerentreprise i hele Danmark og sætter en ære i at leverer et stykke arbejde, som du som kunde er tilfreds med. Det gælder både i slutresultatet, men også i måden vi arbejder på.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på malerentreprise?

Maling af facade med Properla

Maling af tag med Renotec

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en maleropgave?

Hos Kronjyllands Tagteknik kan du få et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt. 
Om det er et enkelt rum eller hele din bolig, står vi klar til at hjælpe.
Ring til os allerede i dag, for et uforpligtende tilbud.