Tømrer

Kronjyllands Tagteknik hjælper dig med tømrerarbejde

Hos Kronjyllands Tagteknik er vi interesserede i, at du står med et færdigt projekt, når du har benyttet dig af vores service. Derfor laver vi også mindre tømreropgaver, hvis der er behov for det, når vi alligevel er ude og arbejde på dit hjem. Vi udfører for eksempel tømrerarbejde i forbindelse med:

Vi tilbyder altså et komplet udført stykke arbejde. Det gør vi ved, at vi lytter til dine behov i projektet. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har en mindre tømreropgave, som du kan bruge vores hjælp til, også selvom du ikke har brug for ovenstående ydelser.

kronjyllands tagteknik - firmabil

Eksempler på tømrerarbejde

  • Lægge nyt gulv
  • Ny gavl, stern, vindskeder eller underbeklædning på gavl
  • Sætte nyt køkken op
  • Sætte nye lofter op
  • Sætte skabe op
  • Bygge overdækket terrasse
  • Bygge terrasser
  • Og meget mere

Tømrerarbejde er ofte en del af opgaven

Hos Kronjyllands Tagteknik er vores fokus, at vores kunder skal være tilfredse med det arbejde, vi laver. Derfor vil vi også gerne gøre det nemt for vores kunder at komme helt i mål med deres håndværkerprojekt. Så har du hyret os til tagrens, så renser vi selvfølgelig ikke et skadet tag, eller efterlader en skadet gavl. Den reparerer vi.

Ligeledes kan der være brug for mange forskellige tømreropgaver i forbindelse med malerarbejde. Måske bor du i et hus med ydervægge af beton, som ikke alle boremaskiner kan bore igennem. I så fald sætter vi gerne skabe op, når malerarbejdet er udført.

Vi udfører selvfølgelig også gerne tømrerarbejde alene. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud? 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde?

Om opgaven drejer sig om gulvlægning, nye lofter, en ny terrasse eller noget helt fjerde, kan vi hos Kronjyllands Tagteknik udføre opgaven for dig. 
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at realisere dit tømrerprojekt. 

VI HOLDER

Sommerferielukket
i uge 28, 29 og 30.

Ønsker du at rette henvendelse i mellemtiden, så kan vi kontaktes på mail.
Vi bestræber os på at have besvaret alle henvendelser i løbet af uge 31.