Tagbelægning for erhverv

Vores styrker ligger i tagarbejdet

Hos Kronjyllands Tagteknik har vi i mere end 20 år specialiseret os i arbejde med tag og tagbelægning. Vi tilbyder vores ekspertise til firmaer i hele landet, og tilbyder flere forskellige typer af tagarbejde. Derfor kan vi tilbyde jeres firma et samlet tilbud på flere ydelser.

På den måde kan jeres firma fokusere på det arbejde i udfører af højeste kvalitet, og stole på at vi varetager tagbelægning på samme høje niveau.

Endvidere er vi medlem af både Dansk Byggeri og Dansk Byggeri tagmalerforening, hvorfor vi også kan garantere jer en stabil og troværdig samarbejdspartner, der leverer arbejde af højeste kvalitet. Ydermere er vi godkendt af arbejdstilsynet til arbejde med asbesttage.

Hvad end I er et tømrerfirma, murerfirma eller en helt tredje type håndværker, kan vi fungere som underentreprenører på et projekt. Vi varetager samtlige aspekter, når der skal monteres et tag.

Lad Kronjyllands Tagteknik stå for taget

Er du interesseret i et samarbejde med en erfaren, troværdig og kvalitetsbevidst tagspecialist? Så kontakt os allerede i dag.

Vi tager hellere end gerne en uforpligtende snak, om et fremtidigt samarbejde på netop jeres projekt.

VI HOLDER

Sommerferielukket
i uge 28, 29 og 30.

Ønsker du at rette henvendelse i mellemtiden, så kan vi kontaktes på mail.
Vi bestræber os på at have besvaret alle henvendelser i løbet af uge 31.