Maling af vinduer

Kronjyllands tagteknik – Professionelt udført maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde indenfor malerbranchen. Det betyder, at du får det bedste resultat, hvis du har den rette teknik til maling af vinduer. Måske har du teknikken og modet til selv at kaste dig ud i malerprojektet.
Men hvis du er på udkig efter en håndværker, som kan udføre et professionelt stykke arbejde, så er Kronjyllands Tagteknik klar til at hjælpe dig.

Man kan forlænge levetiden på sine vinduer markant ved korrekt maling

Ved at foretage maling af vinduer jævnligt, forlænger man levetiden markant, dette gælder specielt vinduer af træ. Trævinduer kræver maling jævnligt, da træet ellers vil suge fugt og udvide sig.
Hos Kronjyllands Tagteknik, anbefaler vi at du går dine vinduer efter minimum en gang om året for at forlænge levetiden og for at opdage eventuelle skader, inden de udvikler sig.

Vær omhyggelig med dit forarbejde

Det er yderst vigtigt at man er omhyggelig i forarbejdet, når man foretager maling af vinduer. Det gælder både når vinduerne skal vaskes og under slibearbejdet.
Vasker du ikke dine vinduer ordentligt, vil malingen hæfte sig til skidtet og ikke træværket. Dette vil resultere i at malingen afskaller som skidtet løsner sig. Det er derfor vigtigt når man foretager maling af vinduer, at træværket bliver ordentligt rengjort inden malingen påføres.

 

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på maling af vinduer?

kronjyllands tagteknik - firmabil

Har du valgt den korrekte maling?

Når der skal foretages maling af vinduer, er det vigtigt at du vælger den rigtige maling til træværket. Der findes nemlig rigtig mange former for maling, og det kan derfor være svært at finde ud af hvad der passer til netop dit trævindue.
Vigtigst er naturligvis at malingen er beregnet til udendørs brug og at den er vandfast. Om den er oliebaseret, vandbaseret eller en blanding derimellem er en præferencesag. Der er fordele at finde ved dem begge, da oliebaseret maling måske trænger bedre ind i træet, og vandbaseret maling er nemmere at arbejde med og rengøre.

Gå ikke ned på udstyr

Der er andet end malingen man skal tage stilling til når man foretager maling af vinduer. Mange vælger nemlig ofte en billig pensel, da man jo skulle tro at den fungerer nøjagtigt som en dyrere udgave.

Hos Kronjyllands Tagteknik har vi dog erfaret at nogle pensler påfører malingen mere rent end andre. Det kommer ikke altid an på kroner og øre, men oftest hænger kvalitet og pris sammen, og her får man altså ofte et pænere resultat med f.eks. en kvalitetspensel.

Det kan sagtens betale sig at vedligeholde sine vinduer årligt, og passer du godt på dem kan de holde i mange år – og så slipper du for at foretage maling af vinduer årligt.

Hvordan foregår maling af vinduer og døre?