Maling af lofter

Kronjyllands tagteknik – Professionelt udført maling af lofter

Maling af trælofter, gipslofter og stuklofter

Hos Kronjyllands tagteknik maler vi både trælofter, gipslofter og stuklofter. Dit loft i dine opholdsrum er de mest udsatte lofter. Det er ofte her man opholder sig og hygger, måske med stearinlys. Gipslofter og stuklofter, som i forvejen var hvide, vil over tid blive misfarvet. Her vil det give hele rummet et frisk pust at få dem malet helt hvide igen. 

Især to typer lofter kan være en udfordring:

  • Trælofter
  • Stuklofter

Maling af trælofter

Trælofter kan også være en udfordring af få helt pæne. Når trælofterne er træfarvede og mørke, kan det være svært at se alle de små huller, revner og knaster, som kan være i et træloft.

Men når det bliver malet hvidt, træder alle de små ting frem. Derudover findes trælofter ofte som panellofter, som både har samlinger og lister, der kan være en udfordring at få dækket ordentligt. At få dine mørke trælofter malet, kan give hele rummet et opfriskende løft. Dette kan vi hos Kronjyllands Tagteknik hjælpe dig med.

Maling af stuklofter

Især stuklofter kan være svære selv at male, så malingen får en helt glat overflade uden maling, der er løbet eller penselstreger. Her kan Kronjyllands tagteknik hjælpe dig, så dine stuklofter kommer til at stå flotte igen.

Få et uforpligtende tilbud på maling af lofter

Hvis du har mørke trælofter, eller dine gipslofter har mørke mærker fra stearinlys, har det en stor påvirkning på rummet, hvis du får dem malet hvide eller i hvert fald lyse.

Hos Kronjyllands Tagteknik har vi udstyret og teknikken til at skabe et flot resultat på dine lofter. Trænger dine vægge lige så meget som dine lofter, så kan vi selvfølgelig male dem i samme omgang.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på maling af lofter? Vi står klar til at hjælpe dig med dit malerprojekt.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på maling af lofter?