Facade

Kronjyllands Tagteknik – Specialister i behandling af facader

Er dine facader blevet beskidte og grimme på grund af alger, blæst og trafikos, så er Kronjyllands Tagteknik klar til at hjælpe med at få dine facader til at stå skarpt igen. En flot facade er ganske enkelt mere indbydende at komme til, uanset om man er privatperson eller erhvervsdrivende.

Ser dine facader grimme ud, kommer vi gerne ud og tager et kig på dem, så vi sammen kan finde den bedste behandling til dine facader. Vi tilbyder:

Facadebehandlinger bør ofte kombineres

Hvis dine facader er meget beskidte, kan det være en god idé at begynde med en gang facaderens. Det kan være hårdt ved facaden, hvis murværket eksempelvis er porøst. Derfor kigger vi selvfølgelig altid på facadens tilstand inden vi renser den. Og har den brug for renovering, så klarer vi også det.

Når din facade er flot, er det vigtigt at den bliver beskyttet efterfølgende, så den ikke er så modtagelig overfor fugt. Dette kan gøres enten med en gang maling eller en gang imprægnering.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på behandling af facader?

Ønsker du igen at få en flot facade?

Hos Kronjyllands Tagteknik er det vigtigste for os at du er tilfreds. Derfor kommer vi gerne ud til dig, og besigtiger facaden på din bolig, inden vi beslutter hvilken behandling der er bedst. 
Kontakt os allerede i dag og fortæl os om dit projekt. Vi er klar med et uforpligtende tilbud. 

VI HOLDER

Sommerferielukket
i uge 28, 29 og 30.

Ønsker du at rette henvendelse i mellemtiden, så kan vi kontaktes på mail.
Vi bestræber os på at have besvaret alle henvendelser i løbet af uge 31.