Sådan foregår professionel tagrens

Tagrens med højtryksrenser

Rensning af tag med en højtryksrenser. Tager bliver højtryksspulet af vores tagtekniker med en professionel højtryksrenser.

Hvis du spekulerer over, om du bør kontakte en tagtekniker til at rense dit tag, så handler det både om den erfaring, vi har med tagrensning, men også om udstyret. En almindelig højtryksrenser, som mange private har derhjemme, har et tryk på ca. 70 bar. Vores professionelle højtryksrenser har et tryk på 500 bar.

Når du kombinerer vores erfaring med rensning af tag med vores professionelle udstyr, så får du et rigtig godt resultat.

Men tagrensning kan ikke stå alene. Det bliver altid udført i forbindelse med enten:

Tagrens er hårdt ved taget

Tagrensning er en hård behandling af taget. Det høje tryk fra højtryksrenseren river alger og mos op af taget og efterlader tagets porer blottede og modtagelige for fugt, som kan skade taget.

Det er grunden til, at man altid efterbehandler taget enten med en tagmaling af høj kvalitet eller en algebehandling. Det lukker for tagets porer og beskytter det mod fugt og alger, som kan være med til at nedbryde taget.

Hvilke tage renser man?

Rensning af tag udføres kun på tage med undertag, så man ikke risikere, at taget bliver utæt. Hos Kronjyllands tagteknik anbefaler vi tagrensning til:

  • Betontagsten
  • Eternit
  • Skifteeternit

Disse tre tagtyper vil alle stå knivskarpt efter en tagrensning, hvilket vil få hele huset til at stå flottere.

Bestil professionel tagrens

Ring til os på +45 22849663

VI HOLDER

Sommerferielukket
i uge 28, 29 og 30.

Ønsker du at rette henvendelse i mellemtiden, så kan vi kontaktes på mail.
Vi bestræber os på at have besvaret alle henvendelser i løbet af uge 31.