Rensning og maling af betontagsten på villa

Rensning af betontagsten på villa

Taget på denne private villa havde i høj grad brug for en gang tagbehandling. Taget var hårdt ramt af algevækst og mos, som det var nødvendigt at rense af. 

Betontagsten er en robust og langtidsholdbar tagsten, som kan tåle alle typer behandlinger, så det gjorde vi brug af hos denne familie. Først skulle taget renses, dernæst males. 

På billedet ses halvvejsresultatet af tagrensningen. Læg mærke til, hvor mørke og bevokset taget var før, og hvor rødt og rent, det allerede ser ud efter en tagrens.

> Læs mere om tagrensning her

Maling af betontagsten på villa

 

Selvom taget så pænt ud umiddelbart efter tagrensning, så er det nødvendigt at efterbehandle et tag, da betontagstenene er mere modtagelige overfor algevækst umiddelbart efter tagrensning. 

Desuden kan tagmaling få taget til at stå helt flot igen frem for det lidt matte look, det havde lige efter tagrensning. 

Dette tag fik:

  • En gang primer (grunder)
  • To gange tagmaling i rødbrun

Resultatet blev faktisk så godt, at naboen efterfølgende ringede, og så behandlede vi selvfølgelig også deres tag. Da vi er medlem af Tagmalerforeningen, er arbejdet selvfølgelig dækket af byggaranti. 

> Læs mere om maling af tag her

Billeder af tagrens
Billeder af tagmaling

VI HOLDER

Sommerferielukket
i uge 28, 29 og 30.

Ønsker du at rette henvendelse i mellemtiden, så kan vi kontaktes på mail.
Vi bestræber os på at have besvaret alle henvendelser i løbet af uge 31.