Rensning af facade overgik alle forventninger i Brabrand

En utrolig glad kunde med en facade, der er klar til facademaling

I Brabrand havde en kunde en villa på 192 m2 med en facade, som var hårdt angrebet af alger og snavs, som skal males til foråret. Derfor ønskede kunden at facaden blev renset og klar til maling. 

Kunden havde selv forsøgt sig med at rense facaden med sin en højtryksrenser, men desværre uden det store resultat. Derfor ringede han efter Kronjyllands Tagteknik til at komme og give det et forsøg. 

Dét gjorde vi

    • Højtryksrensede facaden
    • Algebehandlede facaden

Som professionelle facaderensere, har vi udstyr af en helt anden kaliber end det, som private selv kan skaffe. Det gælder selvfølgelig også højtryksrenseren. Derfor kunne vores højtryksrenser klare opgaven, hvor kundens egen ikke havde nok kraft. 

Når en facade er renset med højtryksrensning, efterlades porerne åbne og modtagelige overfor nye algeangreb. Derfor valgte vi at efterbehandle facaden med en gang algebehandling. På den måde er facaden stadig flot og hvid, når foråret kommer og tiden til facademaling melder sig. 

Læs mere om facaderens her

Før-billeder

Klik på billederne for at se dem i stor

Efter-billeder

Klik på billederne for at se dem i stor

Skal vi også kigge på din facade?

Kronjyllands Tagteknik kører over hele Danmark og sørger for flotte facader til både virksomheder og private. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. 

VI HOLDER

Sommerferielukket
i uge 28, 29 og 30.

Ønsker du at rette henvendelse i mellemtiden, så kan vi kontaktes på mail.
Vi bestræber os på at have besvaret alle henvendelser i løbet af uge 31.