Familie i Randers fik igen et flot tag med nye tagvinduer

I Randers står 300 m2 eternittag nu flot som nyt

En glad kunde står nu med et tag, der er flot som nyt. Taget er 300 m2 stort og består af b6 eternitplader. Eternittaget var angrebet af alger og mos, og farven var falmet – det er helt naturligt for et eternittag. Men det var blevet tid til at få det fornyet. 

I samme omgang ønskede kunden at få mere lys ind på 1. salen med tagvinduer. Det sørgede vi hos Kronjyllands Tagteknik selvfølgelig for at bestille og montere. Vi efterlader altid kunden med et helt færdigt projekt. 

Dét gjorde vi

Projektet bestod af tre opgaver:

  1. Rensning af taget
  2. Montering af Velux vinduer
  3. Maling af taget

Rensning af taget

Vi startede med at rense taget for mos og alger. Det gør vi med en professionel højtryksrenser, der er særligt egnet til rensning af tage. Det gjorde, at taget var klart til efterbehandling og montering af vinduer. 

Montering af vinduer

Kunden har fået monteret 13 Velux vinduer i taget. Det har skabt en mere lys overetage. Tagvinduer er den optimale måde at få naturligt lys ind på en overetage – og denne kunde fik monteret 13 kvalitetsvinduer fra Velux. 

Maling af taget

Når taget var renset og vinduerne monteret, kunne vi begynde at male taget. Tagmaling af høj kvalitet er med til at lukke porerne på taget, så det er forsejlet og beskyttet mod vind og vejr. Hos denne kunde malede vi med sort Isonit maling fra Isopaint. Hos Kronjyllands Tagteknik maler vi kun med kvalitetsmaling. 

Se resultatet i videoen her

Skal vi også kigge på dit tag?

Kunne du tænke dig et professionelt blik på dit tag? Så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

VI HOLDER

Sommerferielukket
i uge 28, 29 og 30.

Ønsker du at rette henvendelse i mellemtiden, så kan vi kontaktes på mail.
Vi bestræber os på at have besvaret alle henvendelser i løbet af uge 31.