Sådan foregår professionel fliserens

Sådan foregår fliserens

Når vi kommer ud på adressen, hvor du ønsker at få renset fliser, begynder vi med at vurderer, hvad der er behov for, for at få dine fliser til at stå flotte igen.

Selve fliserensningen udfører vi ved at tilslutte vand til vores professionelle fliserenser, som effektivt renser fliserne. Fordelen ved en fliserensning er, at man får hurtige resultater. Ulempen er, at det er hårdt for fliserne at blive renset med maskinen og trykket fra vandet.

Vi gør rent efter os

Du vil opdage, når vi går i gang med at rense dine fliser, at der samler sig usandsynligt meget skidt i og på fliserne. Derfor sørger vi selvfølgelig for at skylde og rengøre efter os, så det beskidte vand ikke ligger tilbage ovenpå dine rene fliser, så man ikke kan se resultatet af arbejdet alligevel.

Fugesand skal efterfyldes

Fliserenseren kører hen over fliserne, når den renser dem. Derfor kører den også hen over fugerne i fliserne. Det kan skylde en del af fugesandet væk, som skal påfyldes på ny. Det er en god idé at påfylde fugesand igen, både for at fliserne ligger stabilt, og fordi fugesand holder ukrudt en smule på afstand.

Det er op til dig, om du selv ønsker at sørge for genpåfyldningen af fugesand, eller du ønsker, at vi klarer denne del af opgaven også.

Fliserne skal beskyttes efter rensning

Efter en fliserensning er betonen i fliserne åbnet op. Det vil sige, at fugt, alger og mos har bedre adgang til at sætte sig i flisen end før, den blev renset. Derfor skal fliserne beskyttes, efter de er blevet renset, så de beholder den flotte, rene overflade længere, og samtidig får en længere levetid.

Det kan gøres enten med:

Algebehandlingen beskytter fliserne specifikt mod algevækst, mens imprægneringen sørger for, at fugt og olie ikke kan trænge ned i betonen.

Dét renser en fliserensning

Rensning af fliser renser overfladen af fliserne grundigt. Faktisk så grundigt, at man som privatperson uden erfaring med fliserens kan komme til at gøre mere skade end gavn, hvis man forsøger at rense sine egne fliser selv med en højtryksrenser. Dine fliser kan gennem årene blive udsat for mange forskellige ting, som gør, at en fliserens er nødvendig:

  • Skidt og snavs
  • Flisepest
  • Maling og olie

Skidt og snavs

Vind og vejr sætter gennem tiden sine spor på dine fliser. Havefliser eller betonfliser har en forholdsvis ru overflade, som gør, at skidt og snavs nemt hænger fast.

Hvis dine fliser er ubehandlede, kommer skidtet endnu nemmere til at sidde fast.

Rensning af fliser vasker alt jord og snavs af fliserne omgående. Du kan tydeligt se, hvor langt vi kommer med fliserenseren, når skidt og snavs forsvinder.

Flisepest

Flisepest er en samlebetegnelse for over 900 forskellige typer af lav, som er en form for svamp.

Flisepest kan have forskellige farver, men ses ofte som hvide pletter på dine fliser. Selvom det er en form for vækst, så kan en algebehandling af dine fliser ikke fjerne flisepest.

Det kan vores professionelle udstyr til fliserens til gengæld. Så har du problemer med flisepest, så er en fliserensning lige, hvad du har brug for.

Maling og olie

Har du en indkørsel, hvor din bil holder, og hvor du måske endda rengør din bil. Så er fliserne her udsatte i forhold til olie fra bilen. Derudover er fliser også udsatte for maling. Det er de af to årsager:

  • Folk opbevarer ofte deres maling i et skur, garage eller værksted
  • Facaden på dit hus er måske blevet malet

Olie og maling er to ting, som kan være svære at få af dine fliser, når det først er trængt ned i flisen. Men en professionel fliserenser kan klare jobbet.

Bestil professionel fliserens

Ring til os på +45 22849663

VI HOLDER

Sommerferielukket
i uge 28, 29 og 30.

Ønsker du at rette henvendelse i mellemtiden, så kan vi kontaktes på mail.
Vi bestræber os på at have besvaret alle henvendelser i løbet af uge 31.