Maling af facade

Trænger din facade til at blive opfrisket, er malingen begyndt at skalle, eller vil du gerne skifte farven på dit hus? Så kan det være tid til en gang facademaling.

Kronjyllands Tagteknik maler altid dit hus udvendigt i diffusionsåben kvalitetsmaling. Facademalingen er samtidig med til at beskytte din facade mod fugt og kan fås med selvrensende effekt, så din facade holder sig pæn. 

Se effekten af Properla facademaling i videoen. 

Sådan foregår maling af hus udvendigt

Maling af facade kan være vigtigt for dit murværk eller betonfacade. Især hvis din maling er begyndt at slå revner. De kan komme af to årsager:

  1. Malingen er blevet slidt
  2. Facaden har skader under malingen

Man kan ved første øjekast ikke være sikker på, hvilken af årsagerne det er. Derfor foregår maling af facade som følger:

  • Vi kontrollerer murens tilstand
  • Vi fjerner eventuel gammel maling
  • Vi vasker muren ned
  • Vi giver facaden 1 gang grunder, hvis det er nødvendigt, og maler to gange

Det er vigtigt, at murens tilstand kontrolleres. Muren skal være fast, når den males. Med tiden bliver fuger og puds porøs. Mindre skader som disse skal fikses inden malerarbejdet går i gang. Hvis man maler sin facade ovenpå murværk, som har skader, vil der formentlig ikke gå særlig længe, før du har behov for en større facaderenovering.

Diffusionsåben facademaling

Hos Kronjyllands tagteknik maler vi altid din facade med diffusionsåben kvalitetsmaling med imprægnering i sidste lag af malingen. Den diffusionsåbne maling betyder, at dit murværk frit kan ånde. Samtidig er facadeimprægneringen med til at gøre facaden vandafvisende. Dét giver det bedste resultat for din facade, så den kan holde sig flot i længere tid.

Få et uforpligtende tilbud på udvendig maling af hus af Kronjyllands Tagteknik

Hos Kronjyllands Tagteknik giver vi altid et samlet tilbud til dig. Det vil sige, at din pris afhænger af:

  • Om facaden har skader, der skal udbedres
  • Facadens størrelse
  • Om facaden er mursten eller beton

Når du vælger Kronjyllands Tagteknik som din samarbejdspartner til dit projekt, sørger vi således for, at vi efterlader din facade med så lang levetid som muligt, samtidig med at den står flot som ny.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på maling af facade, kan du kontakte os her eller ringe til os på telefon 22849663.