Facaderens

Facader på huse er udsatte for vind og vejr, som slider på facaden og danner grobund for alger. Hvis din facade begynder at se trist og misfarvet ud, så er det måske på tide med en facaderens.

Facader kan komme til at se grimme ud, også selvom der ikke er decideret skader på, som har behov for facaderenovering. I så fald er vi hos Kronjyllands Tagteknik specialiserede indenfor facaderens og har flere års erfaring med rensning af alle typer facader.

Hvad indebærer facaderens?

Hele ideen med facaderens er, at din facade kommer til at stå knivskarpt og næsten som ny igen. Men det handler ikke kun om at rengøre din facade. Facaderens handler også om at beskytte din facade. Dette gøres gennem tre behandlinger af din facade:

Vask af skidt og snavs

Først og fremmest skal alt skidt, snavs og alger vaskes ned af facaden. Dette gøres med en professionel højtryksrenser, som effektivt fjerner både det skidt, som vinden har bragt med sig, og de alger, der vokser på din facade.

Når facaden er renset og vasket ned, så syner den flot som ny. Men hvis behandlingen stoppede her, så ville der ikke gå længe, før den ville blive grim igen.

Algebehandling

Efter skidt, snavs og alger er renset af facaden, algebehandler vi den. Algebehandling er et kemisk produkt, som beskytter din facade mod, at alger slår rod igen i din facademur med det samme.

Alger er små sporer, som er luftbårne. De slår rødder i din facade, dit træværk, dit tag, eller dine fliser. Deres rødder samler vand, som udvider sig, når det bliver koldt. Det er med til at svække overfladen på din facade. Det er for at du undgår dette, at en facaderens indeholder en algebehandling.

Imprægnering

Når din facade er renset og algebehandlet, er det en god idé at imprægnere den. Algebehandlingen beskytter din facade mod alger. Facadeimprægnering beskytter din facade mod vand og fugt. Fugt er med til at nedbryde din facade, hvis det først får lov at komme ind. Imprægnering er vandafvisende, og er derfor et godt værn imod fugt.

> Læs mere om facadeimprægnering her

Facaderens for private og erhvervsdrivende

Hos Kronjyllands Tagteknik forstår vi, hvor vigtig facaden for en bygning er. Uanset om man er privat person eller erhvervsdrivende, så ønsker man, at folk har et godt indtryk af boligen, kontoret eller butikken, når de kommer forbi.

Det er mange typer af bygninger, og det gør vi, fordi vi renser alle typer af facader:

  • Stålfacader
  • Murstensfacader
  • Betonfacader

Eksempler på bygninger, som vi udfører facaderens for:

  • Butikker
  • Ejerforeninger
  • Boligblokke
  • Villaer
  • Kontorbygninger
  • Lagerbygninger
  • Stalde

Få et tilbud på facaderens af Kronjyllands Tagteknik

Står du med en grim facade enten hjemme eller hos din forretning, så tøv ikke med at kontakte os her eller ringe til os på telefon 22849663 for et uforpligtende tilbud. Vi kommer ud og giver et tilbud på opgaven ud fra facadetype og størrelse på facaden.

Serviceaftale

Hos Kronjyllands Tagteknik tilbyder vi en serviceaftale på overfladen af facaden, når du har fået dem renset og imprægneret.

Aftalen giver 10 års garanti på overfladen af facaden. Prisen på serviceaftalen afhænger af, hvor stor facaden er samt hvilken type facade, det drejer sig om.

Har du desuden et tag eller fliser, der også er hårdt angrebet af alger. Så kan vi selvfølgelig lave et samlet tilbud til dig på hele opgaven.

> Læs mere om behandlinger af tag her

> Læs mere om behandlinger af fliser her