Rensning af fliser

Er dine fliser blevet triste og grimme med tiden? Det kan du få fikset med det samme med en fliserensning. Til forskel fra algebehandling af fliser, som kan tage længere tid, før du ser resultatet, så kan du se resultatet af rensning af fliser med det samme.

Kronjyllands tagteknik er et professionelt tagfirma, som er specialiseret i arbejde med fliser. Vores professionelle udstyr og mange års erfaring gør, at vi er de perfekte samarbejdspartnere til rensning af fliser. 

Sådan foregår fliserens

Når vi kommer ud på adressen, hvor du ønsker at få renset fliser, begynder vi med at vurderer, hvad der er behov for, for at få dine fliser til at stå flotte igen.

Selve fliserensningen udfører vi ved at tilslutte vand til vores professionelle fliserenser, som effektivt renser fliserne. Fordelen ved en fliserensning er, at man får hurtige resultater. Ulempen er, at det er hårdt for fliserne at blive renset med maskinen og trykket fra vandet.

Vi gør rent efter os

Du vil opdage, når vi går i gang med at rense dine fliser, at der samler sig usandsynligt meget skidt i og på fliserne. Derfor sørger vi selvfølgelig for at skylde og rengøre efter os, så det beskidte vand ikke ligger tilbage ovenpå dine rene fliser, så man ikke kan se resultatet af arbejdet alligevel.

Fugesand skal efterfyldes

Fliserenseren kører hen over fliserne, når den renser dem. Derfor kører den også hen over fugerne i fliserne. Det kan skylde en del af fugesandet væk, som skal påfyldes på ny. Det er en god idé at påfylde fugesand igen, både for at fliserne ligger stabilt, og fordi fugesand holder ukrudt en smule på afstand.

Det er op til dig, om du selv ønsker at sørge for genpåfyldningen af fugesand, eller du ønsker, at vi klarer denne del af opgaven også.

Dét renser en fliserensning

Rensning af fliser renser overfladen af fliserne grundigt. Faktisk så grundigt, at man som privatperson uden erfaring med fliserens kan komme til at gøre mere skade end gavn, hvis man forsøger at rense sine egne fliser selv med en højtryksrenser. Dine fliser kan gennem årene blive udsat for mange forskellige ting, som gør, at en fliserens er nødvendig:

  • Skidt og snavs
  • Flisepest
  • Maling og olie

Skidt og snavs

Vind og vejr sætter gennem tiden sine spor på dine fliser. Havefliser eller betonfliser har en forholdsvis ru overflade, som gør, at skidt og snavs nemt hænger fast.

Hvis dine fliser er ubehandlede, kommer skidtet endnu nemmere til at sidde fast.

Rensning af fliser vasker alt jord og snavs af fliserne omgående. Du kan tydeligt se, hvor langt vi kommer med fliserenseren, når skidt og snavs forsvinder.

Flisepest

Flisepest er en samlebetegnelse for over 900 forskellige typer af lav, som er en form for svamp.

Flisepest kan have forskellige farver, men ses ofte som hvide pletter på dine fliser. Selvom det er en form for vækst, så kan en algebehandling af dine fliser ikke fjerne flisepest.

Det kan vores professionelle udstyr til fliserens til gengæld. Så har du problemer med flisepest, så er en fliserensning lige, hvad du har brug for.

Maling og olie

Har du en indkørsel, hvor din bil holder, og hvor du måske endda rengør din bil. Så er fliserne her udsatte i forhold til olie fra bilen. Derudover er fliser også udsatte for maling. Det er de af to årsager:

  1. Folk opbevarer ofte deres maling i et skur, garage eller værksted
  2. Facaden på dit hus er måske blevet malet

Olie og maling er to ting, som kan være svære at få af dine fliser, når det først er trængt ned i flisen. Men en professionel fliserenser kan klare jobbet.

Fliserne skal beskyttes efter rensning

Efter en fliserensning er betonen i fliserne åbnet op. Det vil sige, at fugt, alger og mos har bedre adgang til at sætte sig i flisen end før, den blev renset. Derfor skal fliserne beskyttes, efter de er blevet renset, så de beholder den flotte, rene overflade længere, og samtidig får en længere levetid.

Det kan gøres enten med:

Algebehandlingen beskytter fliserne specifikt mod algevækst, mens imprægneringen sørger for, at fugt og olie ikke kan trænge ned i betonen.

Kronjyllands tagteknik er din professionelle fliserenser

Mange steder på nettet kan man læse om gode råd til private, som skal gerne vil rense deres egne fliser. De bliver ofte rådet til at bruge en højtryksrenser.

Det er en effektiv metode til selve rensningen, men ofte risikere private at skade deres fliser mere end de gavner, da højtryksrenseren kan skade belægningen på fliserne, hvilket bidrager til, at de holder i kortere tid.

Hos Kronjyllands tagteknik står vi klar til at hjælpe dig med rensning af fliser. Derudover har vi ekspertisen til at sørge for, at dine fliser både står flotte, og samtidig kan holde i mange år endnu.

Pris på imprægnering og rensning af fliser

Hos Kronjyllands tagteknik får du professionel behandling af dine fliser til en billig pris.

  • Rensning + imprægnering af over 100m2 fliser = 50kr inkl. moms
  • Rensning + imprægnering af under 100m2 fliser = 62kr inkl. moms

Serviceaftale på imprægnering og rensning af fliser

Hos Kronjyllands tagteknik tilbyder vi en serviceaftale på overfladen af fliserne, når du har fået dem renset og imprægneret.

Aftalen giver 10 års garanti på overfladen af fliserne. Prisen på serviceaftalen afhænger af, hvor mange m2 fliser, det drejer sig om.

Er du interesseret i et tilbud på rensning af fliser, så kan du kontakte os her eller ringe til os på telefon 22849663.