Facade

Facaden har stor betydning for husets indeklima

Facaden på dit hus er vigtig for, at du har et godt indeklima inde i huset. Din facade, uanset om den er af beton eller murværk, kan optage fugt fra luften, og når det regner. En fugtig facade er dårligere til at isolere dit hus, hvilket betyder at det vil være et større varmetab end med en tør facade.

Derudover kan fugten sprede sig, så der dannes grobund for skadelig skimmelsvamp i husets konstruktion. Det er desuden med til at forkorte levetiden for din facade og dermed husets konstruktion.

Kronjyllands Tagteknik er specialister i at få din facade til at stå flot som ny, uanset om du har en beton-, stål- eller murværksfacade.

Properla facadeimprægnering

Properla facademaling

Kronjyllands Tagteknik – Specialister i behandling af facader

Er dine facader blevet beskidte og grimme på grund af alger, blæst og trafikos, så er Kronjyllands Tagteknik klar til at hjælpe med at få dine facader til at stå skarpt igen. En flot facade er ganske enkelt mere indbydende at komme til, uanset om man er privatperson eller erhvervsdrivende.

Ser dine facader grimme ud, kommer vi gerne ud og tager et kig på dem, så vi sammen kan finde den bedste behandling til dine facader. Vi tilbyder:

Hvis dine facader er meget beskidte, kan det være en god idé at begynde med en gang facaderens. Det kan være hårdt ved facaden, hvis murværket eksempelvis er porøst. Derfor kigger vi selvfølgelig altid på facadens tilstand inden vi renser den. Og har den brug for renovering, så klarer vi også det.

Når din facade er flot, er det vigtigt at den bliver beskyttet efterfølgende, så den ikke er så modtagelig overfor fugt. Dette kan gøres enten med en gang maling eller en gang imprægnering.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på behandling af facader, kan du ringe til os på telefon 22849663 eller kontakte os her.