Facaderenovering

Står du overfor et større projekt, hvor din facade skal renoveres, så kan vi hos Kronjyllands Tagteknik stå for renovationsprojektet. 

Din facades tilstand har stor indflydelse på dit indeklima. Så hvis der er skader på din facade, så påvirkes luften inde i dit hus. Samtidig kan skader på facaden brede sig, fugt kan slippe ind og brede sig i dit murværk. 

Når du vælger Kronjyllands Tagteknik, som din partner til facaderenovering, så får du et professionelt stykke arbejde, hvor alle dele af arbejdet udføres af specialister.

Skader på din facade

Er der begyndt at komme skader på din facade, så er det måske på tide at få den renoveret. Skader på din facade kan for eksempel være:

  • Revner i murværk
  • Afskalninger
  • Behov for at male hvert andet år
  • Sokler med revner
  • Sokler der falmer

Hvis du oplever skader op din facade, skal skaden selvfølgelig repareres, men det er endnu vigtigere, at årsagen til skaden identificeres. Hvis det er fugt, der er årsagen, så skal fugten fjernes, hvorefter revnen repareres.

Specialister til alle dele af facaderenoveringen

Når Kronjyllands tagteknik varetager opgaven om facaderenovering, får du specialister til alle dele af opgaven. Vi kommer selvfølgelig ud og vurderer, hvad selve skaden består af og vurderer, hvordan vi bedst renoverer din facade.

Kronjyllands tagteknik – specialister i facademaling

Hvis skaden på din facade viser sig at være dybere, og dermed at der er behov for en murer til at reparere skaden, kan vi selv stå for at forberede facaden, så den er klar til selve murerarbejdet. Når muren har repareret skaden i dybden, er vi specialister i maling af facade samt imprægnering af facaden, så din facade kan stå flot og beskyttet i mange år. Vi udfører selv:

Professionelt samarbejde med murere

Ud over den del af arbejdet, som vi selv kan stå for, så har vi et fast samarbejde med professionelle murer. Det betyder, at vi kan koordinere arbejdet med muren, så du kun skal have kontakt til os.

Da vi har arbejdet sammen med disse folk i længere tid, betyder det, at vores arbejde er effektivt udført sammen. Vi ved desuden, at vores samarbejdspartnere leverer et godt stykke arbejde, som du kan være tilfreds med.

Er du interesseret i at få et tilbud på facaderenovering, kan du kontakte os her eller ringe til os på telefon 22849663.