facebook share

Fliser

Kronjyllands Tagteknik er specialister i behandling af fliser

Hos Kronjyllands Tagteknik kommer vi altid ud og kigger på dine fliser, hvorefter vi bliver enige med dig om behandlingen. Vi tilbyder:

Algebehandling er et lag af kemi, vi kommer på dine fliser, som trænger ned i fliserne og dræber algerne. Algerne skyldes herefter væk af regn og vind, hvilket vil give dig flottere fliser.

Flotte fliser får din bolig eller butik til at stå flottere

Flotte fliser har stor betydning for, hvordan din bolig, butik eller kontor fremstår. Flotte, rene fliser ser indbydende ud, og samtidig kan mos- og algeramte fliser få huset til at se mere trist ud. Hos Kronjyllands Tagteknik er vi specialister i at få dine til at stå flotte som nye.

Dine fliser bør passes på og vedligeholdes helt fra, at de er nye. Porerne i fliserne er nemlig helt åbne og modtagelige overfor algesporer og skidt. Så hvis du behandler dine fliser fra, de er nye, kan de bedre modstå alger og fugt og holder derfor i flere år.

Fliserens, algebehandling og imprægnering sker oftest i kombination. Hvad dine fliser præcis har behov for, tager vi et kig på ude ved dig. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på behandling af fliser?

Skriv til os her

Bestil behandling af fliser

Ring til os på telefon 22849663