Fliser

Flotte fliser får din bolig eller butik til at stå flottere

Flotte fliser har stor betydning for, hvordan din bolig, butik eller kontor fremstår. Flotte, rene fliser ser indbydende ud, og samtidig kan mos- og algeramte fliser få huset til at se mere trist ud. Hos Kronjyllands Tagteknik er vi specialister i at få dine til at stå flotte som nye.

Dine fliser bør passes på og vedligeholdes helt fra, at de er nye. Porerne i fliserne er nemlig helt åbne og modtagelige overfor algesporer og skidt. Så hvis du behandler dine fliser fra de er nye, kan de bedre modstå alger og fugt og holder derfor i flere år.

Rensning af fliser

Imprægnering af fliser

Kronjyllands Tagteknik er specialister i behandling af fliser

Hos Kronjyllands Tagteknik kommer vi altid ud og kigger på dine fliser, hvorefter vi bliver enige med dig om behandlingen. Vi tilbyder:

Algebehandling er et lag af kemi, vi kommer på dine fliser, som trænger ned i fliserne og dræber algerne. Algerne skyldes herefter væk af regn og vind, hvilket vil give dig flottere fliser.

Hvis dine fliser har flisepest, er beskidte eller er hårdt ramt af mos, kan en rensning være nødvendig. Her renser vi dine fliser med en fliserenser, og dine fliser står flotte med det samme. Dette efterlader dog dine fliser sårbare overfor fugt og alger.

Imprægnering af fliser er også et lag af kemi, som kommer på dine fliser. Det gør, at i stedet for, at regn trænger ned i dine fliser, så lægger det sig som perler ovenpå og tørre derefter væk. Det er med til at forlænge levetiden på dine fliser.

Disse behandlinger sker oftest i kombination. Hvad dine fliser præcis har behov for, tager vi et kig på ude ved dig. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på behandling af fliser, kan du ringe til os på telefon 22849663 eller kontakte os her.