Facadeimprægnering

Hos Kronjyllands Tagteknik er vi specialister i facadeimprægnering. Imprægnering af murværk, beton- eller stålfacade medvirker til, at din facade står flot i længere tid, og hjælper samtidig med vedligeholdelsen af facaden.

Her på siden kan du både læse mere om imprægnering af facader samt se videoer, hvor vi viser, hvor effektivt facadeimprægnering holder vandet ude af murværk, beton og stål. 

Derfor skal du imprægnere dit murværk

Imprægnering er et vandafvisende lag af kemi, som vi kommer på dit murværk. Det sørger for, at fugt og vand ikke kan trænge ind i dit murværk, hvor det er med til at nedbryde det og lave skader i selve facaden og i fundamentet.

Hvis først fugten har fået adgang til din facade eller dit murværk, og er begyndt at nedbryde det, bliver renovationen betydelig dyrere, end hvis man passer på sin facade fra begyndelsen. Så har din facade en længere levetid, hvor den samtidig står flottere.

Facaden på dit hus, din forretning eller dit kontor har faktisk flere formål, end man umiddelbart tænker:

  • Facaden er medvirkende til et godt førstehåndsindtryk
  • Facaden påvirker dit indeklima inde i bygningen
  • Facaden beskytter mod vind og vejr

Giv det gode førstehåndsindtryk med en imprægneret facade

Har du prøvet at komme hjem til nogen for første gang og blive mødt af en helt grøn eller falmet facade. Det efterlader et indtryk hos dig, inden du overhovedet er trådt ind ad døren.

Samme effekt har det, hvis man skal til jobsamtale hos en virksomhed, hvor facaden syner faldefærdig. Ligner det en virksomhed, som man har lyst til at arbejde for?

Det er ikke kun personer, der giver et førstehåndsindtryk. I mange tilfælde er det indtryk allerede givet, inden man har mødt hinanden. Udseendet på facaden eller murværket er medvirkende til dette.

Vandafvisende imprægnering holder ikke blot vand ude. Skidt og snavs bliver faktisk nemmere at vaske af på grund af den glatte overflade, murværket får. Så bliver regnen pludselig din ven i stedet for din fjende, da den kan vaske noget af det snavs af, som uundgåeligt vil sætte sig på din facade.

Lad murværket ånde med imprægnering

Hos Kronjyllands tagteknik bruger vi danskproduceret kvalitets imprægnering. Imprægneringen er diffusionsåben, hvilket vil sige, at dit murværk kan ”ånde”, samtidig med at imprægneringen er vandafvisende. Det skaber den sundeste og stærkeste facade.

Få et bedre indeklima med facadeimprægnering

Din udvendige facade har en stor påvirkning på dit indeklima. Din facade, hvad enden det er murværk eller beton, er med til at holde vand og fugt ude af dit hjem, så du har et sundt indeklima. Hvis din facade har optaget fugt, fordi den udvendige overflade ikke har været beskyttet, så vil en del af den fugt trænge igennem og påvirke din indendørs luft også.

I de værste tilfælde, vil fugten have spredt sig til dine indvendige vægge, hvilket skaber grobund for skimmelsvamp, hvilket er meget usundt at bo i, og desuden også er dyrt og svært at komme af med igen.

Derfor er det bedste for dit indeklima, at du beskytter overfladen på dit murværk.

Spar penge på din varmeregning

Det er selvfølgelig usundt at gå og indånde fugtig luft fra dit hjem. Men derudover kan en facadeimprægnering faktisk sparer dig mange penge på din varmeregning.

Hvis din facade har optaget bare 5% fugt nedsætter det isoleringsevnen med 50%, så du er nødt til at skrue højere op for radiatoren for at holde varmen.

Imprægnering af dit murværk eller betonfacade er altså både besparende, fordi du vedligeholder din facade, så den holder længere, men også fordi du vil spare penge på din varmeregning.

Sådan kontrollerer du om dit murværk trænger til imprægnering

Det er nemt for dig at kontrollere, om dit murværk trænger til imprægnering. Tag en vandflaske og hæld vand på din facade. Hvis facaden optager vandet, trænger den til en gang imprægnering.

Hvis vandet glider af og sætter sig som små perler udenpå murværket, så er dit murværk beskyttet, og du kan godt vente lidt endnu med at få det imprægneret.

Få et uforpligtende tilbud på facadeimprægnering af Kronjyllands Tagteknik

Hos Kronjyllands tagteknik imprægnerer vi:

  • Betonfacade
  • Murværk

Hvis dit hus er helt nyt, kan vi sagtens give et uforpligtende tilbud på facadeimprægnering. Men hvis dit hus eller din erhvervsbygning er ramt af algevækst eller blot er godt og grundigt snavset, så giver vi et samlet tilbud på facaderens og facadeimprægnering.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os her eller ringe til os på telefon 22849663 for et uforpligtende tilbud. Vi kommer ud og giver et tilbud på opgaven ud fra facadetype og størrelse på facaden.