Sådan foregår professionel tagmaling

Sådan gør vi

  1. Rensning af tag. Man maler ikke ovenpå skidt og snavs indenfor, så det gør vi selvfølgelig heller ikke på dit tag. Derfor skal tages renses først.
  1. Valg af tagmaling. Det er ikke blot farven, der skal vælges, når taget skal males. Der findes også forskellige typer af tagmaling.
  1. Dækker af hvor det er nødvendigt. Vi dækker selvfølgelig af, hvor det er nødvendigt, så du ikke har maling på dine tagrender eksempelvis.
  1. Maling af tag. Vi sprøjtemaler taget. Det gør vi med 1 gang indfarvet grunder og 2 gange tagmaling.
  1. Rydder op. Vi rydder altid op efter os, når vi har malet dit tag

Et slidt tag kan få hele huset til at syne slidt. Derfor kan et friskmalet tag også give helt nyt liv til din bolig. Men at male tag er et teknisk stykke arbejde. Derfor er det en god idé at få en professionel tagtekniker til at udføre arbejdet.

Vælg typen af tagmaling

Hos Kronjyllands tagteknik maler vi med kvalitetsmaling. Vi bruger primært tagmaling fra Isopaint eller Nowocoat. Disse to producenter producerer selvfølgelig almindelig tagmaling, men også tagmaling med forskellige egenskaber.

Prisen på maling af tag afhænger blandt andet af, hvilken type tagmaling, som er det bedste valg for dig og dit tag

  • Almindeligt tagmaling: Almindelig tagmaling dækker taget udmærket og er det billigste valg af tagmaling. Vi bruger Isonit fra Isopaint som almindelig tagmaling.
  • Rubbermaling: Rubbermaling er slidstærk kvalitetsmaling med god elasticitet. Faktisk kan rubbermaling give sig op til 400% ved 20 graders varme. Det giver en holdbar maling.
  • Emulsionsmaling: Emulsionsmaling fra Nowocoat er en malingtype, som har en rubbertilstand, men som ikke har helt samme elasticitet, som rubbermaling har. Emulsionsmaling er opbygget på 4 grundbaser og modstår solens stråler bedre end almindelig tagmaling, hvilket betyder, at det bedre holder farven.
  • Climate Cooler Flex: Dette er en klimavenlig tagmaling, som reflekterer op til 80% af solens stråler. Det betyder, at tagets temperatur nedsættes, og der derved ikke er samme behov for nedkøling i en bygning. Det reducerer på sigt CO2 udledningen.
  • Renotec BPA: Imprægnering til tag, som blandes i sidste lag af malingen, hvilket er vandafvisende og derfor med til at beskytte taget mod vind og vejr.

Tagmaling med Renotec

Tagmaling med NowoCoat

Bestil professionel tagmaling

Ring til os på +45 22849663