Sanering af asbest

Hvis du bor i et hus af ældre dato, eller har firma i en ældre bygning, er der stor sandsynlighed for at der enten er isoleret med asbest eller asbest i taget. Lad os hjælpe dig med sanering af asbest.

Asbest blev typisk brugt til brandsikring eller isolering, men anvendes ikke længere. Det skyldes at asbest er sundhedsskadeligt. Det er opbygget af små partikler som kan lede til svær sygdom.

Asbest kan forekomme mange forskellige steder i et byggeri, blandt andet:

For at arbejde med asbest i en bygning eller en bolig, skal et firma være godkendt af arbejdstilsynet. Hos Kronjyllands tagteknik har vi brugt tid og ressourcer, på at sikre at vores personale har kvalifikationerne til at være godkendt.

Når asbest fjernes fra et byggeri, skal det meldes til arbejdstilsynet og kommunen. Dette skyldes at asbest kategoriseres som farligt affald, og derfor skal skaffes af vejen på en ganske specifik måde.

Du kan derfor være sikker på, at henvender du dig til os omkring arbejde med asbest, vil du få en medarbejder ud til dit projekt, der er uddannet og autoriseret indenfor arbejdet med asbest.

asbesttage
Asbesttage

Lad os varetage asbestsanering for dig

Asbest er som udgangspunkt ikke skadeligt, før man begynder at arbejde med pladerne. Hos Kronjyllands Tagteknik er det vigtigt for os, at vi lever op til alle de krav og regulatorer der er, når det kommer til at arbejde med asbest. Det er ikke blot når det handler om fjernelse og bortskaffelse. Det er i høj grad også når det kommer til at passe på dit hjem eller din erhvervsbygning.

Desuden vil du, hvis du hyrer os til at varetage dit projekt, ikke skulle bekymre dig om at kontakte hverken kommune eller arbejdstilsynet. Dette varetager vi for dig. Vi sikrer at alt går efter forskrifterne – og at projektet er så overskueligt som muligt for dig.

Vi varetager alle opgaver med sanering og asbest, blandt andet:

  • Gennemgang af din bolig eller dit byggeri, i forhold til lokalisering af asbest
  • Indvendig sanering
  • Udvendig sanering
  • Rengøring efter asbestsanering, både indendørs og udendørs
  • Rengøring af lofter, efter sanering
  • Sikring af at alle partikler og fibre er fjernet, så det ikke påvirker dit indeklima

Vi kan både varetage opgaver med indvendig og udvendig fjernelse af asbest. Hvad end du er husejer eller har en erhvervsbygning, kan vi stå for sikker sanering af asbest. Du er garanteret arbejde af høj kvalitet og lige så høj sikkerhed.

Hos os gennemgår vi både hvilken type byggeri det drejer sig om, hvor omfattende det er og hvor lang tid projektet vil tage. Vi sætter en ære i åben kommunikation og klare tidshorisonter, så du ved præcis hvad du går ind til.

Det er vores fornemmeste opgave at passe på både vores kunder, vores medarbejdere, miljøet – og selvfølgelig det byggeri du hyrer os til at asbestsanere.

Kontakt os om dit projekt

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har asbest i dit hus eller dit erhvervsbyggeri, vil vi hellere end gerne rådgive dig. Hvert projekt med asbest er unikt, og derfor tager vi os tiden til at høre om lige præcis dit.

Hos Kronjyllands Tagteknik har vi evnerne og erfaringen til at rådgive dig, samt kvaliteterne til at varetage din opgave, såfremt det er nødvendigt.

Kontakt os allerede i dag på 22849663 eller pr. E-mail på info@kronjyllandstagteknik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med dit saneringsprojekt.