Kunde i Nørresundby fik nyt tag

Smukt nyt tag i Nørresundby

Kronjyllands Tagteknik har været i Nørresundby og udskifte et eternittag med et betontagstenstag i letbeton. Kronjyllands Tagteknik har nu endnu en glad kunde i portefølgen, som har et nyt tag, der holder i mange år, og som er let at vedligeholde. Vi stod for hele projektet, som blandt andet bestod af:

  • Nedtagning af eternittag af b7 tagplader
  • Opsætning af nye gavle
  • Opsætning af nye sterne og vindskeder
  • Nye tagrender
  • Opsætning af B&C betontagsten af letbeton

Vi har selvfølgelig vejledt kunden på bedste vis, når der skulle vælges en ny tagtype. 

Skift fra let til “tungt” tag

Kunden i Nørresundby havde et eternittag, som hører under typen “let tag”. Et betontagstenstag hører normalvis under typen “tungt tag”. Almindelige betontagsten vejer normalvis ca. 40kg/m2. Det er et solidt og godt tag, men det kræver en tagkonstruktion, der kan holde til det tunge tag. 

Derfor valgte kunden i Nørresundby et tag med tagsten i letvægtsbeton. De vejer nemlig hele 15-16kg mindre pr. m2. Derfor kunne tagkonstruktionen hjemme hos familien i Nørresundby holde til det nye tag. 

Et nemt tag for kunden i fremtiden

Et betontagstenstag kan holde i mange år. Som regel siger man, at et betontagstenstag holder i mere end 30 år. Og falmer det over tiden eller bliver ramt af alger, er det et solidt tag, som sagtens kan holde til at blive renset med højtryksrenser og kan males. Så det er nemt at vedligeholde. 

Læs mere om tagtyperne her

Billeder fra projektet

Klik på billederne for at se dem i stor

Trænger du også til et nyt tag?

Trænger dit tag til udskiftning? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til Kronjyllands Tagteknik. Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud på nyt tag eller tager en snak om, hvilket tag, du skal vælge.