Maling af lofter

Lofterne i ens hjem er ikke nødvendigvis det man tænker mest over, når det kommer til maling og slid. Her ligger man mere mærke til væggene og gulvene, som er mere udsatte. Gulvene går man på, og væggene står der møbler op af. Men loftet har alligevel en stor påvirkning på lyset og rumfølelsen.

Hvis du har mørke trælofter, eller dine gipslofter har mørke mærker fra stearinlys, har det en stor påvirkning på rummet, hvis du får dem malet hvide eller i hvert fald lyse.

Hos Kronjyllands Tagteknik har vi udstyret og teknikken til at skabe et flot resultat på dine lofter. Du vil opleve, at det føles som om hele rummet har fået et løft. Trænger dine vægge lige så meget som dine lofter, så kan vi selvfølgelig male dem i samme omgang.

Maling af trælofter, gipslofter og stuklofter

Hos Kronjyllands tagteknik maler vi både trælofter, gipslofter og stuklofter. Dit loft i dine opholdsrum er de mest udsatte lofter. Det er ofte her man opholder sig og hygger, måske med stearinlys. Gipslofter og stuklofter, som i forvejen var hvide, vil over tid blive misfarvet. Her vil det give hele rummet et frisk pust at få dem malet helt hvide igen.

Maling af trælofter

Trælofter kan også være en udfordring af få helt pæne. Når trælofterne er træfarvede og mørke, kan det være svært at se alle de små huller, revner og knaster, som kan være i et træloft.

Men når det bliver malet hvidt, træder alle de små ting frem. Derudover findes trælofter ofte som panellofter, som både har samlinger og lister, der kan være en udfordring at få dækket ordentligt. At få dine mørke trælofter malet, kan give hele rummet et opfriskende løft. Dette kan vi hos Kronjyllands Tagteknik hjælpe dig med.

Maling af stuklofter

Især stuklofter kan være svære selv at male, så malingen får en helt glat overflade uden maling, der er løbet eller penselstreger. Her kan Kronjyllands tagteknik hjælpe dig, så dine stuklofter kommer til at stå flotte igen.

Vi dækker af og rydder op

Når lofter males, kan det ikke undgås, at der kommer malerstænk. Men malerstænk kan minimeres med det rette udstyr og den rette malerteknik. Hos Kronjyllands tagteknik har vi det rette udstyr, og den rette teknik, men vi sørger selvfølgelig stadigvæk for at dække møbler og gulve grundigt af.

Vi rydder selvfølgelig også op efter os, når vi er færdige, så du kun står tilbage med det færdige, nymalede rum. 

Gode råd til maling af lofter

Hvis du selv vil kaste dig ud i at male lofter, så har vi her samlet nogle gode råd, som gælder alle lofttyper.

  • Vask altid loftet ned først
  • Spartel alle huller
  • Mal altid i retning mod rummets lysindfald
  • Start med kanter og hjørner med en pensel
  • Mal resten af loftet med en malerrulle
  • Brug rigeligt maling på malerrullen og sørg for, at den er godt mættet af maling, inden du begynder
  • Brug ikke maling med høj glans på loftet

Hvis du maler et ubehandlet træloft, skal loftet grundes, inden du begynder at male. Det vil desuden være nødvendigt med i hvert fald 2 lag maling, for at den dækker ordentligt.

Få et uforpligtende tilbud på maling af lofter

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på maling af lofter, kan du kontakte os her eller ringe til os på telefon 22849663. Vi står klar til at hjælpe dig med dit malerprojekt.

Vi udfører desuden både maling af tag, maling af facade, maling af vinduer og døre, samt malerentreprise.