Presse

Findes ÅRETS HÅNDVÆRKER 2022 i Randers?

Lokal Tagfirma finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022.
Det er en stolt og glad Steven, der har modtaget nyheden om, at Kronjyllands Tagteknik er kåret som finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® i kategorien Årets Tagdækker. Vinderne af den eftertragtede pris findes senere på året i Cirkusbygningen i København. ”Vi er naturligvis stolte over anerkendelsen, som er skabt via god kundeservice” siger Steven.  

Når kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022 finder sted senere på året i Cirkusbygningen i København, vil også Randers være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Kronjyllands Tagteknik, der har hjemme i Randers, er nemlig finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022 i kategorien Årets Tagdækker.

Landets bedst anmeldte håndværkere
Håndværksfirmaer, fordelt på 25 forskellige fagkategorier, har opnået at blive udråbt som finalist baseret på de anmeldelser de modtaget fra deres kunder gennem året på www.anmeld-haandvaerker.dk. Virksomheden er blandt landets bedst anmeldte håndværkere, og deltager i kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022.
– Hver dag, kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade for, og stolte af den anerkendelse, en finaleplads til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022 giver, fortæller Steven

Det går fremad for håndværkerne
Mange tusinde håndværksfirmaer anvender www.anmeld-haandvaerker.dk til at hjælpe deres kunder med at vælge den rigtige håndværker første gang. Hver kunde vurderer håndværkeren på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER®
” Det er 11. gang awardshowets afvikles i en fyldt Cirkusbygning. Tilfredsheden er det seneste år igen på det højeste med flotte 4,78 på karakterskala der går optil 5.0.” og Peter Birkelund fortsætter; ”Vi har over ti år set en stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. For elleve år siden, var 17% af alle anmeldte opgaver endte med dårlig kundeservice.  I dag er tallet mindre end 1,5%. Og det er ligegyldigt om firmaet er fra Sjælland, Fyn eller Jylland. Der er fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere.”

Ser frem med spænding til kåringen
Steven fra Kronjyllands Tagteknik fortæller om firmaets forventninger:
– Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Tagdækker Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud.

Dét siger kunderne

Årets håndværker statue
Elite smiley håndværker
Garanti - håndværker